Wie ben ik

Mijn naam is Kitty Michels.

Ik ben meer dan 20 jaar werkzaam geweest als verpleegkundige in de thuiszorg en in het verpleeghuis. Vanuit deze achtergrond kwam ik vaak mensen tegen met voetklachten. Daardoor  werd mijn interesse gewekt voor het pedicurevak.

In 2011 heb ik dan ook de stap genomen om mij te verdiepen in het vak van pedicure en heb daarvoor een opleiding in Nijmegen gevolgd, waarna ik vanaf 2012 mijn praktijk in Beuningen heb opgestart.

Na verhuizing heb ik vanaf maart 2019 mijn werkzaamheden voortgezet in Halsteren/Bergen op Zoom. 

Als gediplomeerd pedicure ben ik aangesloten bij Provoet * en heb ik een praktijk aan huis.

Omdat ik het belangrijk vind dat mensen die slecht ter been zijn of om een andere redenen het prettig vinden een behandeling thuis te krijgen, kan ik ook, als ambulant pedicure, naar U toekomen . 

Als aanvulling op mijn pedicure praktijk heb ik me ook verdiept in de voetreflexmassage
Op een andere manier bezig zijn met voeten geeft mij nog meer plezier in mijn werk.

Sommige behandelingen (zie tarieven pagina) vinden echter alleen plaats in mijn praktijk.

* Waarom een vakbekwame ProVoet pedicure?
ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden!
De meeste gediplomeerde leden voeren het logo van ProVoet op hun gevelbord, afsprakenkaartjes en op hun website, net zoals ik