Wie ben ik

Mijn naam is Kitty Michels.

Ik ben meer dan 20 jaar werkzaam geweest als verpleegkundige in de thuiszorg en in het verpleeghuis. Vanuit deze achtergrond kwam ik vaak mensen tegen met voetklachten. Daardoor  werd mijn interesse gewekt voor het pedicurevak.

In 2011 heb ik dan ook de stap genomen om mij te verdiepen in het vak van pedicure en heb daarvoor een opleiding in Nijmegen gevolgd.
Als gediplomeerd pedicure heb ik vanaf 2012 mijn praktijk in Beuningen opgestart.

Na verhuizing heb ik vanaf maart 2019 mijn werkzaamheden voortgezet in Halsteren/Bergen op Zoom waar ik een praktijk aan huis heb maar U ook bij U thuis kan behandelen

Dit omdat ik het belangrijk vind dat mensen die slecht ter been zijn of om een andere redenen het prettig vinden een behandeling thuis te krijgen, kan ik dus ook, als ambulant pedicure, naar U toekomen . 

Als aanvulling op mijn pedicure praktijk heb ik me ook verdiept in voetverbetering mogelijkheden als voetconsulent door het trainen van voeten.
Op deze manier bezig zijn met voeten geeft mij nog meer plezier in mijn werk.

Sommige behandelingen (zie tarieven pagina) vinden echter alleen plaats in mijn praktijk.